Stötta Kvarnsvedens IK - bli stödmedlem!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kvarnsvedens IK
Borlänge - Dalarna
Herr A

 
Seriepremiär 2023 - Kapten Bromans ord
2023-04-01 10:56
Seriepremiär 2023!
Såhär på premiärdagen så känner vi kapten Broman på pulsen genom några snabba frågor.
 
 
Idag är det seriepremiär på hemmaplan mot IK Franke som är nykomlingar för säsongen, hur är känslan inför premiären?
Känslan är mycket bra. Tycker vi har haft en bra försäsong med många bra prestationer så det ska bli väldigt kul äntligen dra igång säsongen.
 
Du är och har varit lagkapten i Kvarnsveden flertalet säsonger nu, hur ser du på årets Kvarnsvedens IK?
Känslan i gruppen är bra, vi har en bra blandning mellan yngre och äldre. Alla de nya som kommit till laget har bidragit med mycket fart och kvalité på träningar och matcher.
 
Du är en av våra mest rutinerade spelare och har varit med på denna nivån ett bra tag, hur ser du på året personligen?
Mina personliga målsättningar är att jag ska steg i min utveckling. Jag tror fortfarande jag har några procent jag kan utveckla trots min ålder.
 
Till sist, vilken matchbild ser du framför dig mot IK Franke?

Svårt att säga om matchbilden på lördag. Har dålig koll på Franke. Men vi ska vara det spelförande laget och att det är vi som tar tag i taktpinnen direkt. Hemmaplan ska vara vår hemmaborg.

 

 

Tack Joakim och lycka till på Lördag 16.00.

Seriepremiär 2023 - Tränaren har ordet
2023-03-31 22:31

Seriepremiär 2023!

 

Försäsongen är avklarad och nu är det äntligen dags för seriepremiär och spel om poäng. Vi har under fredagen träffat vår huvudtränare Volkan Erdogan för en kortare intervju inför premiären mot nykomlingen IK Franke.

 

 

Hur har försäsongen varit och hur är känslan i gruppen inför seriestart? 
Vi har haft en bra försäsong där vi har fokuserat på att bygga upp lagkänslan och utveckla vårt spel. Vi har spelat många matcher och haft möjlighet att vara det bollförande laget vilket har gett oss möjlighet att träna på vårt spel. Vi har också värvat nya spelare som har integrerat bra i laget och som har bidragit till att höja nivån på träningarna och matcherna. Alla i truppen är taggade på att börja spela tävlingsmatcher och vårt mål är att kunna prestera och utvecklas för varje vecka och match som spelas. Känslan i gruppen är mycket positiv inför seriestarten och vi ser fram emot att starta serien på bästa möjliga sätt.

 

Vad för typ av spel kan vi förvänta oss i Kvarnsveden detta år? 
Som förening vill vi utbilda och utveckla spelarna för att ta nästa kliv i sin fotbollskarriär. Vi satsar på ett offensivt anfallsspel med högt bollinnehav och smarta avvägningar när vi behöver vara direkta. Defensivt lägger vi stor vikt på att vara aggressiva och täppa till ytor för motståndarna. Vi i ledarstaben satsar på att utveckla och utbilda våra spelare, vi är fast beslutna att ge dem de bästa verktygen för att nå sina fulla potential. Vi ser fram emot en säsong fylld med passion, stolthet och målmedvetenhet.

 

Vad har stuckit ut under försäsongen?

Vi är mer bolltrygga i backlinjen jämfört med tidigare år. 

 

Hur ser du på premiärmatchen mot nykomlingarna i serien IK Franke?
Vi har tränat en hel försäsong för att kunna spela tävlingsmatcher. Vi tycker att vi är taggade inför seriestart. 
IK Franke är nykomlingar som självklart är sugna på att visa upp sig och ta sin första seger i division 2. Jag tycker att vi har förberett oss väl inför matchen och vi kommer att kämpa hårt för att ta hem segern på hemmaplan. Så vi kan förvänta oss en tuff och välspelad match där båda lagen kommer att ge allt för att ta hem segern. 

 

 

 

Vi säger stort tack till Volkan och välkomnar publiken till Stora Enso Arena på Lördag kl.16.00 för årets premiärmatch. 

2023> HERR DIV 2 - NORRA SVEALAND
2022-11-28 19:46

Nu är seriesammansättningen klar för säsongen 2023.

Vi spelar i Div 2 - Norra Svealand.