SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kvarnsvedens IK
Borlänge - Dalarna
Domarsidan

Välkomna till Domarlaget!
 
Två nya Domaransvariga!
2023-05-23 11:08
Samuel Vedberg & Max Nyman skriver på för KIK.

Idag kan vi stolt presentera två nya namn till KIK´s organisation under 2023.

Det är Samuel Vedberg och Max Nyman som skrivit på för rollen som "Domaransvarig".

Både Max och Samuel är inbitna KIK:are då de till vardags spelar fotboll i Herr U och själva dömer på fritiden.

 

Vi i KIK tror på att ha ansvariga som säkerställer att tillsättning av domare sker rättvist och utifrån domarens fortsatta utbildningsbehov. Killarna kommer tillsammans att bidra med erfarenhet och förståelse och just rollen som domaransvarig tar vi på största allvar. Det är viktigt att vi tar hand om våra domare och ger dem bra förutsättningar och trygga miljöer att fortsätta utbilda sig i.

 

Visste ni att Kvarnsvedens IK har utbildat flest domare i hela länet?

Vi har tagit ett stort ansvar vad gäller Borlängefotbollens domarförsörjning med Glenn Nyberg i spetsen, och det är vi väldigt stolta över.

 

I rollen som Domaransvariga kommer killarna främst att ansvara för:

  • Tillsättning av domare till samtliga barn-och ungdomsmatcher i spelformen 5v5-9v9
  • Tillsättning  av domare vid föreningscuper / KIK-dag / Miljönären cup
  • Hantera återbud – Nytillsättning
  • Hantera listor och kontaktuppgifter till domare/ledare/lag
  • Stötta domare; finnas som stöd/ge råd/förmedla information, kunskap och kompetens
  • Besöka matcher/stötta individer vid behov
  • Skapa dokument med riktlinjer/information osv
  • Hantera listor med utbildningsnivå – kalla domare till utbildningar mm.

Vi är väldigt glada över att kunna bygga ut organisationen med dessa två stjärnskott. De kommer med bra energi och har redan nu planerat för en första Kick-off för föreningens alla domare. 

Assisterande debut på 11mot11
2022-08-16 20:26

Bullermyren mötte under kvällen Falu BS i F15 Miljönären Cup semifinal. Matchen skulle egentligen spelas utan AD, men vi tog tillfället i akt att utbilda våra framtida domare i rollen som assisterande domare. På bilden ser ni Ludvig Obelin , Amin Sarwari och Malte Boberg 🤩

9-9 debut
2022-08-14 14:40
Frida Eklund, Glenn Nyberg och Ludvig Obelin

I dagens möte mellan Kvarnsveden och Hälsinggården i flickor div 4 gjorde två grymma unga domare debut på 9mot9, Frida Eklund (IFT) och Ludvig Obelin (IIK).

Kvarnsveden jobbar aktivt med utbildning av våra unga domare och idag var domaransvarig Glenn Nyberg med och dömde tillsammans med de båda debutanterna.

 

Under hösten kommer domare födda -07 och gör sitt andra år på 7mot7 få chansen att testa på 9mot9 i trygga miljöer tillsammans i team. I vårt domarlag ingår även domare från föreningarna IF Tunabro, Islingby IK, IFK Borlänge, Forssa BK och Bullermyrens IK.

 

Till er vuxna, föräldrar och ledare, ute i fotbollsdalarna , kom ihåg att domarna som dömer 7mot7 och 9mot9  är i början av sina karriärer, precis som spelarna, och måste få göra misstag. Det är av misstag man lär och utvecklas.

Så ge beröm för de dem gör bra istället för att kommentera det som kanske blir fel 💪Det är så ni gör mot era egna spelare, så varför göra annorlunda mot domarna? 😎

 

Hur gick det då för Frida och Ludvig? Total världsklass med engagemang, kommunikation och tydlighet i de dom gjorde 🤩Vi kommer i framtiden ha så många bra domare på g 💪

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen