Stötta Kvarnsvedens IK - bli stödmedlem!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kvarnsvedens IK
Borlänge - Dalarna

Välkomna hit - till Borlänges alla fotbollsdomares egen lagsida

 

Tack vare ett nära samarbete med Kvarnsvedens IK kan vi använda denna sida till att:

 

  • Tillsätta domare till matcher, 5vs5 & 7vs7
  • Informera föreningar
  • Informera ledare
  • Informera & utbilda domare
  • Kalla till utbildningar och utvecklingsträffar.

 

Information & dokument hittar du här >> 

 

Administreras av domaransvarig Glenn Nyberg mfl.

 

Assisterande debut på 11mot11
2022-08-16 20:26

Bullermyren mötte under kvällen Falu BS i F15 Miljönären Cup semifinal. Matchen skulle egentligen spelas utan AD, men vi tog tillfället i akt att utbilda våra framtida domare i rollen som assisterande domare. På bilden ser ni Ludvig Obelin , Amin Sarwari och Malte Boberg 🤩

9-9 debut
2022-08-14 14:40
Frida Eklund, Glenn Nyberg och Ludvig Obelin

I dagens möte mellan Kvarnsveden och Hälsinggården i flickor div 4 gjorde två grymma unga domare debut på 9mot9, Frida Eklund (IFT) och Ludvig Obelin (IIK).

Kvarnsveden jobbar aktivt med utbildning av våra unga domare och idag var domaransvarig Glenn Nyberg med och dömde tillsammans med de båda debutanterna.

 

Under hösten kommer domare födda -07 och gör sitt andra år på 7mot7 få chansen att testa på 9mot9 i trygga miljöer tillsammans i team. I vårt domarlag ingår även domare från föreningarna IF Tunabro, Islingby IK, IFK Borlänge, Forssa BK och Bullermyrens IK.

 

Till er vuxna, föräldrar och ledare, ute i fotbollsdalarna , kom ihåg att domarna som dömer 7mot7 och 9mot9  är i början av sina karriärer, precis som spelarna, och måste få göra misstag. Det är av misstag man lär och utvecklas.

Så ge beröm för de dem gör bra istället för att kommentera det som kanske blir fel 💪Det är så ni gör mot era egna spelare, så varför göra annorlunda mot domarna? 😎

 

Hur gick det då för Frida och Ludvig? Total världsklass med engagemang, kommunikation och tydlighet i de dom gjorde 🤩Vi kommer i framtiden ha så många bra domare på g 💪

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen