Stötta Kvarnsvedens IK - bli stödmedlem!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kvarnsvedens IK
Borlänge - Dalarna

9-9 debut
2022-08-14 14:40
Frida Eklund, Glenn Nyberg och Ludvig Obelin

I dagens möte mellan Kvarnsveden och Hälsinggården i flickor div 4 gjorde två grymma unga domare debut på 9mot9, Frida Eklund (IFT) och Ludvig Obelin (IIK).

Kvarnsveden jobbar aktivt med utbildning av våra unga domare och idag var domaransvarig Glenn Nyberg med och dömde tillsammans med de båda debutanterna.

 

Under hösten kommer domare födda -07 och gör sitt andra år på 7mot7 få chansen att testa på 9mot9 i trygga miljöer tillsammans i team. I vårt domarlag ingår även domare från föreningarna IF Tunabro, Islingby IK, IFK Borlänge, Forssa BK och Bullermyrens IK.

 

Till er vuxna, föräldrar och ledare, ute i fotbollsdalarna , kom ihåg att domarna som dömer 7mot7 och 9mot9  är i början av sina karriärer, precis som spelarna, och måste få göra misstag. Det är av misstag man lär och utvecklas.

Så ge beröm för de dem gör bra istället för att kommentera det som kanske blir fel 💪Det är så ni gör mot era egna spelare, så varför göra annorlunda mot domarna? 😎

 

Hur gick det då för Frida och Ludvig? Total världsklass med engagemang, kommunikation och tydlighet i de dom gjorde 🤩Vi kommer i framtiden ha så många bra domare på g 💪


Nyhetsarkiv
Två nya Domaransvariga!2023-05-23 11:08
9-9 debut2022-08-14 14:40